SUKCES PO POZNAŃSKU 1/2023
| STYCZEŃ 2023 W OBIEKTYWIE | 79 ZACZNIJ DZIEŃ W BRZASKU! K ażdy z nas tęskni za klimatyczną, osiedlową pie- karnią. Teraz zapraszamy też do naszego Bistro Brzask na pyszne śniadanie, lunch, obiad lub słodką przerwę w ciągu dnia – mówi Zbigniew Piskorski, zało- życiel i właściciel Piekarni NATURA i BISTRO Brzask. Od 6 grudnia, codziennie, od godziny 8:00, a w niedzielę od godziny 10:00 można zacząć dzień od naturalnie zdro- wego śniadania i wysokiej jakości aromatycznej kawy tyl- ko na podwójnym esperesso. Przez cały dzień, do godziny 19:00 naturalnie świeże i pełnowartościowe dania będą rozpieszczać niejedno wymagające podniebienie. Ciepła zupa ukoi zmysły i ciało, a zdrowy Budda Bowl przy- wróci równowagę i dostarczy porządną dawkę energii. W Bistro będzie można również zjeść coś konkretnego z pomysłem na obiad, od grzybowego strogonowa, ma- karonu z łososiem aż do podstawowych rodzajów pizzy tylko i wyłącznie na orkiszowym spodzie. - Dokładamy wszelkich starań, aby każde nasze danie były dopracowa- ne, dlatego współpracujemy tylko ze sprawdzonymi i naj- lepszymi dostawcami. Przygotowujemy potrawy, które sami testujemy, dzięki temu każdy ma pewność, że je to, co najlepsze i naturalnie zdrowe. Jednocześnie zdajemy sobie sprawę, że świetnia kuchnia to też atmosfera. Dlate- go od początku zadbaliśmy o wystrój i wyjątkowy klimat, który pozwoli naszym Gościom poczuć się jak w domu – dodaje Zbigniew Piskorski. – U nas w spokoju można napić się ulubionej kawy, zebrać myśli, poczytać książkę lub ułożyć plan dnia przy naturalnym i smacznym jedze- niu. Tak przyjemnie rozpoczęty dzień będzie bardziej produktywny, a wizyta w Bistro pozytywnie nastroi już od rana. Do zobaczenia w Brzasku, przy Rynku Wildec- kim 3a w Poznaniu. z ZDJĘCIA: MAŁGORZATA OPALA FOTOAKTYWNE
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy NzIxMjcz