SUKCES PO POZNAŃSKU 4/2021

sukces po poznańsku | kwiecień 2021 OBIAD DLA ŻYCIA Gotują od 2017 roku w lokalu na osiedlu Jana III Sobieskiego. Obsługują kateringowo spotkania biznesowe, szkolenia oraz eventy. W ciągu tygodnia serwują mieszkańcom Piątkowa tradycyjną kuchnię polską, a szef kuchni – Grzegorz Filozof – czuwa, by te klasyczne polskie smaki przełamywać zaskakującymi dodatkami. Miłośnikom prawdziwej polskiej kuchni serwują dewolaje, pieczenie i inne smakołyki, na spotkania oferują ciekawe propozycje nger food. I nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że Spółdzielnia Socjalna Cuda – Garnki codziennie dostarcza posiłki do najbardziej dziś zapracowanych ratowników medycznych, chcąc w ten sposób powiedzieć im: dziękujemy, że każdego dnia, niezmiennie, ratujecie nasze życie. ROZMAWIA: JOANNA MAŁECKA | ZDJĘciA: SŁAWOMIR BRANDT 54 | Poziom wyżej

RkJQdWJsaXNoZXIy NzIxMjcz