SUKCES PO POZNAŃSKU 6/2022

| 37 | CZERWIEC 2022 Transgourmet Polska pracuje nad tym, by być profesjo- nalnym partnerem dla branży gastronomicznej. To jeden z wielu ambitnych celów, które sobie stawia. Firma dąży do tego, by być numerem jeden w Polsce w dostawach dla ga- stronomii oraz punktów zbiorowego żywienia. Są też rzeczy, które się nie zmieniły. To klienci korzystający z usług Selgrosa od samego początku. Od 25 lat cenią firmę za wszechstronną ofertę, jeden z najszerszych asortymentów na polskim rynku, wygodę i bezpieczne zakupy. Jednak najwięk- sze znaczenie odgrywa atmosfera, której na próżno szukać gdzie indziej. Obsługa, doradztwo i współpraca to atuty, które sprawiają, że konsumenci nie zmieniają swojego dostawcy. ŚWIEŻE PRODUKTY Z CAŁEGO ŚWIATA Zarówno 25 lat temu, jak i dziś hale Selgros Cash & Carry oferują klientom jeden z najszerszych asortymentów na rynku. Dostępny jest bogaty wybór świeżych produktów spożywczych, w tym bardzo dobrze zaopatrzony dział z mięsem. Na miejscu przygotowywana jest wieprzowina, wołowina, jak również mięsa mielone, w przyprawach oraz kiełbasy surowe. Owoce i warzywa pochodzą od sprawdzo- nychdostawcówz kraju i ze świata, i są przechowywanewza- mkniętych pomieszczeniach o stałej temperaturze 8 st. C. Ponadto, klienci mogą wybierać z ponad 200 gatunków świeżych ryb oraz owoców morza. Zapewniają to częste do- stawy oraz stoły do ekspozycji z codziennie wymienianym lodem. Siłą Selgros Cash & Carry są również profesjonalni doradcy, którzy chętnie udzielą wskazówek i porad dotyczą- cych oferowanych produktów. GOTOWI NA WYZWANIA PRZYSZŁOŚCI W tym roku Selgros obchodzi wyjątkowy jubileusz. Jednak to nie tylko okazja do świętowania, ale również do podsu- mowań i wyznaczenia kolejnych celów. Alexander Orlowski jest przekonany, że dzięki wytężonej pracy zespołu i mię- dzynarodowej współpracy w obrębie grupy Transgourmet, Selgrosa czeka kolejne 25 owocnych lat. W ostatnich latach Selgros sprostał wielu wyzwa- niom, reagował na globalne zmiany i wspierał swoich klientów. Przezwyciężanie trudnych sytuacji sprawia, że pracownicy firmy w przyszłość patrzą z optymi- zmem. Z perspektywy czasu umieszczenie pierwszej hali Selgros w Poznaniu okazało się słuszną decyzją. Rozwijające się miasto dało nowe szanse nie tylko fir- mie, ale również klientom z branży HoReCa. Długa współpraca marki z lokalnymi restauratorami sprawia, że wciąż na nowo możemy odkrywać smaki Poznania, a smak Poznania to smak sukcesu. z GŁOS BIZNESU

RkJQdWJsaXNoZXIy NzIxMjcz