SUKCES PO POZNAŃSKU 6/2022
54 | | CZERWIEC 2022 12.30, więc osoby, które lubią pospać albo zjeść późne śniadanie, też znajdą u nas coś dla siebie. Wśród najchęt- niej wybieranych propozycji królują bajgle z szarpaną wo- łowiną, piklami i coleslawem własnej roboty. Doskonale sprzedaje się także omlet z kozim serem. Macie też swoją spiżarnię. Łukasz: Tak, ta opcja została po lock downie. Klienci chętnie sięgają po nasze propozycje. Można u nas kupić fantastyczne francuskie sery, wina, nasze wyroby własne. Można zorganizować u Was przyjęcie? Łukasz: Jak najbardziej. Proponujemy gościomwtedy skró- cone menu, mamy osobną salkę, która cieszy się ogromną popularnością. W tym miesiącu będziemy organizatorami ślubu cywilnego i już nie możemy się doczekać. Niestety, w temacie organizacji imprez jesteśmy ograniczeni miej- scem, dlatego wkrótce będziemy otwierać nowy lokal. Co to za lokal? Brygida: Planujemy otwarcie dwóch miejsc, które będą zupełnie niepozorne, trochę tajemnicze i znajdą się tuż obok Rosalie. Od frontu będzie mała kawiarnio-piekar- nia, miejsce, gdzie będzie można szybko zjeść albo wziąć smakołyki na wynos w drodze do szkoły czy pracy. Będą kanapki, słodycze, bajgle, drożdżówki wypiekane i szyko- wane na bieżąco. Oczywiście będziemy serwować lody. Wchodząc jednak nieco dalej, przejdziemy do klubo- kawiarni, miejsca wielofunkcyjnego z salami konferen- cyjnymi, salką przeznaczoną do spotkań biznesowych, Planujemy otwarcie dwóch miejsc, które będą zupełnie niepozorne, trochę tajemnicze i znajdą się tuż obok Rosalie POZIOM WYŻEJ
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy NzIxMjcz