SUKCES PO POZNANSKU - LIPIEC/SIERPIEŃ 2020
sukces PO POZNAŃSKU | LIPIEC/SIERPIEŃ 2020 111 TEKST I ZDJĘCIA: KLAUDYNA BOGURSKA-MATYS KUCHNIA PRZYJACIÓŁ N asza redakcja miała wspaniałą okazję do tego, by w restauracji Cucina w City Parku podejrzeć jak pracują wybitni szefowie kuchni: Dominik Narloch, Dawid Łagowski, Michał Kuter, Ernest Jagodziński i Artur Skotarczyk. To oni w ramach realizacji projektu TOUR de FRIENDS, organizowanego przez magazyn „Food & Friends” przygotowali prawdziwe kulinarne dzieła. 25 zaproszonych szefów kuchni w 5 wyjątkowych miejscach w Polsce, takich jak City Park przekuło swój kulinarny kunszt w potrawy, które stały się w kolejnych tygodniach częścią kameralnych kolacji dla „25 Wspa- niałych” w podziękowaniu za ich dobro w tym szczegól- nym czasie. Dziękujemy za zaproszenie . z
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy NzIxMjcz