SUKCES PO POZNAŃSKU 7-8/2022

| 87 | LIPIEC/SIERPIEŃ 2022 ZDJĘCIA: NIKODEM PIETRAS PRZY WSPÓLNYM STOLE L ato w Sezony. Restauracja i Hotel powitaliśmy wyjątko- wymwydarzeniem– Kolacją Degustacyjną, której przy- świecała myśl przewodnia: spotkania przy wspólnym stole. Filozofią samego miejsca jest bliskość natury, spokój i rytm, jaki wyznaczają pory roku. Dlatego kolację zorganizowano w oranżerii, otoczonej pięknym ogrodem, z dala od zgiełku miasta, w duchu spokoju i radości z chwil. W towarzystwie ziół, łąkowych kwiatów i paproci serwowano zaskakujące, autorskie dania Szefa Kuchni Piotra Chodukiewicza, który wraz ze swoim Teamem zdecydowanie oczarował zebra- nych Gości. Przypomniał wszystkim, jak wspaniale jest dzielić się posiłkiem i celebrować życie odkrywając nowe smaki. W menu pojawiły się m.in. bób z guanciale, smar- dzami i żółtkiem oraz selekcja najwyższej jakości hiszpań- skich mięs z grilla. Całość dopełnił pairing win musujących przygotowany przez Kierownika Restauracji (prywatnie miłośnika win) - Marka Popkowskiego. z W OBIEKTYWIE

RkJQdWJsaXNoZXIy NzIxMjcz