SPP 7-8_2024 e-wydanie

| LIPIEC/SIERPIEŃ 2024 48 | POZIOM WYŻEJ Biała, delikatna i rozpływająca się w ustach – taka jest właśnie beza. Jeśli do tego dodamy puszysty, aksamitny i intensywny w smaku krem owocowy, a połączenie bezy z kremem dopełnimy orzeźwiającym, mocno owocowym, chłodnym musem, to otrzymamy bezę z Cukierni Bezowej BEZA w Poznaniu. Obecnie trwa sezon na świeże owoce, a od kilku lat obserwujemy trend na bezowe torty weselne z pracowni BEZA. Dlaczego piętrowe torty bezowe stały się hitem przyjęć weselnych – opowiada Teresa Jaworska – współwłaścicielka BEZY. TEKST I ZDJĘCIA: BEZA | MATERIAŁ PROMOCYJNY WSZYSTKIEGO NAJSŁODSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA

RkJQdWJsaXNoZXIy NzIxMjcz