| LIPIEC/SIERPIEŃ 2025 14 | ZAPOWIEDZI | MATERIAŁ PROMOCYJNY ZŁAP SEZON NA MISTRZOWSKIE SMAKI FineDiningWeek® otwiera nowy sezon na doświadczanie fine diningu w jego najlepszym wydaniu. Nadchodząca edycja wydarzenia to celebracja harmonii smaków, uważności i kulinarnego kunsztu. Hasło „Sezon na doświadczenia” podkreśla ulotność tej chwili i stanowi metaforę łączącą rytm natury, gastronomii i emocji gości. W duchu sezonowości powstaje mistrzowskie menu – dopracowane w każdym detalu i wierne unikalnemu stylowi każdej restauracji. Jak podkreśla Paulina Piwko, współorganizatorka wydarzenia: zbliżający się Festiwal Sztuki Restauracyjnej to zaproszenie do świata zmysłowego fine diningu, w którym kuchnia osiąga rangę sztuki, a każda wizyta w restauracji staje się wyjątkową celebracją chwili. To także przypomnienie o sile natuTo ten moment w roku, gdy fine dining staje się bardziej dostępny, a doświadczenia restauracyjne najwyższej klasy są na wyciągnięcie ręki i kilku kliknięć. FineDiningWeek® powraca, otwierając sezon na kulinarne odkrycia, spotkania przy wykwintnych daniach i chwile celebracji. Od 1 lipca do 10 sierpnia czekają mistrzowskie menu, które zarezerwować można na FineDiningWeek.pl. TEKST: KAROLINA PIOTROWSKA | ZDJĘCIA: RESTAURANT CLUB SEZON NA DOŚWIADCZENIA – TRWAJĄ REZERWACJE NA FINEDININGWEEK®!
RkJQdWJsaXNoZXIy NzIxMjcz