SUKCES PO POZNAŃSKU - WRZESIEŃ 2020

WARTE POZNANIA | 25 sukces PO POZNAŃSKU | WRZESIEŃ 2020 Fajny pomysł, żeby połączyć tyle możliwości w jednym. Dziękuję. Takie rozwiązanie pozwala nam zaspokoić wiele potrzeb klientów. Przyjeżdżając do serwisu nie muszą czekać w przypadkowymmiejscu, tylkomogą wejść do góry na kawę lub pyszny lunch. To miejsce nie tylko dla motocyklistów. Skąd pomysł, żeby motocykle połączyć z restauracją? To było bardziej spełnienie marzeń. Kiedy byliśmy na etapie projektowania budynku, myśleliśmy o restauracji. Jestem niesamowicie dumny, że udało się to zrobić. Po- mysłów na to miejsce było wiele, ale chcieliśmy oderwać je od marki Harley Davidson, która kojarzy się ze stekami, burgerami, żeberkami. Nie chcieliśmy się zaszufladkować jedynie na posiadaczy motocykli, dlatego wyszliśmy poza ramy. Duży wpływ na finalny kształt tego miejsca miał zespół, który tutaj pracuje. Zachęcamy do spróbowania i zabawy smakiem, którą funduje nam szef kuchni Jaro- sław Kin. Gdyby zapytała mnie Pani o ulubione danie, to lubię absolutnie wszystko, chociaż chyba numerem jeden jest kaczka. HARLEY DAVIDSON PRZEDŁUŻA ŻYCIE Jacek Waszak czeka na mnie w 62 Bar&Restaurant, na dachu nowego biurowca. Ma na sobie piękną, kolorową koszulę z logo Harley Davidson. To pasjonat, zakochany w motocyklach od dziecka. Wie o nich wszystko, choć do marki, która kojarzyła mu się z frędzlami, zwyczajnie musiał dojrzeć. Z powodzeniem prowadzi jedyny salon Harley Davidson w Wielkopolsce, przy ulicy św. Michała 62, do którego aż chce się przyjść. Zanim tu trafił, długo zastanawiał się, czy dobrze robi. Dziś mówi, że to była najlepsza zawodowa decyzja w Jego życiu i namawia wszystkich, by spełniać swoje marzenia o zakupie motocykla, zamiast odkładać je na później. Bo Harley to wolność, której dziś nam bardzo brakuje. ROZMAWIA: JOANNA MAŁECKA | ZDJĘCIA: SŁAWOMIR BRANDT sukces PO POZNAŃSKU | MATERIAŁ PROMOCYJNY Gdzie jesteśmy? JacekWaszak: Od osiemnastu lat w tym samymmiejscu, przy ulicy św. Michała. Teraz już ostatecznie pod numerem62. Przywiązaliście się do tej ulicy. Oj tak, bo cała przygoda z marką tutaj się zaczęła. Nie chcieli- śmy tego zmieniać. Ale koncepcja jest mieszana, ponieważ znajduje się tu salon motocyklowy i odzieżowy, 62 Bar&Restaurant. Tak, ale to nie wszystko. Jest również część biurowa pod wy- najem. Na tę chwilę wszystko zajęte. Jest autoryzowany ser- wis, w którympracują ludzie z ogromnymdoświadczeniem. Są to osoby z wieloletnim stażemwmarce, po wielu szkole- niach z tytułemmastera, czyli najwyższym z możliwych. Ma to ogromne znaczenie, jeśli chodzi o jakość naszych usług. Jeżeli klient przyjdzie do nas z pomysłemna zbudowanie czy spersonalizowanie motocykla, wykonujemy takie projekty, zarówno na motocyklach nowych, jak i używanych. Powiem nieskromnie, że jesteśmy w tymdobrzy (śmiech). RTE P I | 25

RkJQdWJsaXNoZXIy NzIxMjcz