| październik 2025 20 | na okładce A czy goście mogą liczyć na gastronomiczne niespodzianki? PS: Tak, zaskakujemy nieoczywistymi połączeniami oraz pokazujemy znane produkty w nowej odsłonie. Zachęcam, by nas odwiedzić i przekonać się o tym osobiście. Pani Joanno, skąd pomysł, by zaprosić do współpracy pana Pawła Salamona? JJ: Z Pawłem znamy się od lat, cenię jego warsztat kulinarny stąd pomysł, aby zaproponować mu wspólne poprowadzenie restauracji. Cieszę się, że dołączył do naszego zespołu i że budujemy ten koncept razem. Co ma być Waszym znakiem rozpoznawczym na kulinarnej mapie Poznania? JJ: Chcemy wyróżniać się przede wszystkim gościnnością. Ma to być miejsce spotkań – zarówno rodzinnych jak i biznesowych. Zależy nam, by ludzie wracali do nas, bo dobrze się tu czują. Nad tym pracuje cały zespół – wypracowujemy charakter i osobowość lokalu, a nie kopiujemy gotowe rozwiązania z innych miejsc. To jest dla nas kluczowe. Fot. Lech Kozubal i Miłosz Bolechowski Fot. Lech Kozubal i Miłosz Bolechowski
RkJQdWJsaXNoZXIy NzIxMjcz