SUKCES PO POZNAŃSKU 11/2022
| LISTOPAD 2022 W OBIEKTYWIE | 93 DOSKONAŁE KATEI ZDJĘCIA: SŁAWOMIR BRANDT J est takie miejsce w Puszczykowie, które niezmiennie od lat zachwyca. Zachwyca nie tylko klimatem, atmosferą, ale pysznymi daniami, któ- re aż chce się kosztować. Na IV już kolacji degustacyjnej mieliśmy okazję próbować wspaniałych ryb, owoców morza, znakomitych żeberek, wy- bitnego tatara czy absolutnie bezkonkurencyjnych deserów. Cała zało- ga pod wodzą szefa Marcina Stelmaszyka stanęła na wysokości zadania. Smaki dopełniały wyśmienite wina serwowane przez Anetę Dybizbań- ską, a mistrzem ceremonii była niezawodna Zuzanna Lotko. Bardzo dziękujemy za ten wspaniały wieczór i zapraszamy Państwa po więcej. z
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy NzIxMjcz