SUKCES PO POZNAŃSKU 3/2023

| MARZEC 2023 WARTE POZNANIA | 25 Czy to są porcje degustacyjne? Raczej konkretne obiadowe. A jeśli chcemy posiedzieć na dwo - rze? W sezonie działa nasz ogródek przy re- stauracji, mamy też zadaszone miejsca przy Chacie Grillowej. Wokół jest plac zabaw dla dzieci, piękne tereny do spacerów, do czego oczywiście zachęcamy. Kiedy rozpocznie się sezon, polecamy skosztować przysmaki Chaty Grillowej i przy okazji porozmawiać z naszym kucharzem. Zawsze chęt- nie odpowiada na pytania (śmiech). Dla kogo jest Komnata Smaku? Dla każdego. Świetnie poczują się tutaj osoby starsze, rodziny z dziećmi, pary, ale też grupy znajomych. Orga- nizujemy walentynki, Dzień Kobiet, urodziny, imieniny, przyjęcia, konferencje biznesowe, szkolenia, premiery książek, spotkania autorskie. Zorganizujemy wszystko, nie ma dla nas rzeczy niemożliwych. Oczywiście od sa- mego początku funkcjonowania Pałacu Jaśminowego or- ganizujemy wesela, przyjęcia, komunie i inne tego typu wydarzenia. Wróćmy do restauracji. Czy w Komnacie Smaku wymagany jest strój formalny? Oczywiście, że nie. Można przyjść do nas w drodze nad Jezioro Lusow- skie, idąc na spacer, przyjechać rowe- rem. Zapraszamy wszystkich, którzy mają ochotę zjeść dobry obiad lub kolację w przyjemnej atmosferze. Wchodzimy głównymwejściem do Pałacu Jaśminowego? Można, ale jest też drugie wejście na lewej ścianie bu- dynku. Przy okazji zapraszamy serdecznie na nasz dzień otwarty, który odbędzie się w niedzielę 2 kwietnia w go- dzinach od 12.00 do 18.00. Będzie można spróbować naszych dań, podejrzeć dekoracje na uroczystości, za- poznać się z całym wachlarzem naszych możliwości. To będą takie trochę minitargi, ale zapewniamy, że każdy znajdzie coś dla siebie. Warto dodać, że mamy duży bez- płatny parking, więc nie będziecie mieć Państwo proble- mów ze znalezieniem miejsca. Menu zmienia się sezonowo? Tak, ale nie zmieniamy wszystkich dań, raczej robimy specjalną wkładkę sezonową. Już nie możemy doczekać się nowalijek. Jakie macie plany? Chcemy zbudować hotel, ale damy Ci znać, jak wbijemy łopatę. Już nie mogę się doczekać. Życzę Wam codziennie takiego tłumu gości jak dzisiaj. Dziękujemy i do zobaczenia! Do zobaczenia! z Serwujemy tradycyjną kuchnię polską, ale w nowoczesnym wydaniu. Mamy wspaniały zespół kucharzy i cukierników, którzy tworzą cuda

RkJQdWJsaXNoZXIy NzIxMjcz